fbpx

Hoe gaaf is het om met je team of organisatie in een ongedwongen sfeer samen te werken aan betere teamprestaties en echte teamhelden te worden…?

Samenwerken is geen vanzelfsprekendheid, echte helden snappen dat. Het is samen werken! De unieke co-creatie tussen Home of Heroes en Julius® Working Knowledge maakt het mogelijk om op avontuurlijke en uitdagende wijze de teamperformance naar een hoger level te krijgen. Home of Heroes zorgt daarbij voor de heldhaftige activiteiten en uitdagende omgeving terwijl Julius® zorgt voor professionele begeleiding en teamcoaching.

Om een beeld te geven wat we dan toevoegen aan de activiteiten kun je denken aan het inzetten van een aantal modellen en methodieken zoals DISC, FLOW-monitor, pyramide van Lencioni, de 3 PRO’s en Action Learning.

DISC

Het model van DISC is een waardeoordeelvrij instrument dat voorkeursgedrag in kaart brengt binnen een specifieke context of omgeving. Het geeft als het ware een “hands-on” antwoord op de vraag “waarom doen mensen zoals ze doen?”. Middels het “teamwiel” bieden we een overzicht van elkaars kwaliteiten en valkuilen in communicatie zodat er gericht afgestemd kan worden op ieders behoefte om zo optimaal te kunnen presteren.

ACTION LEARNING

Dit is een methode waarbij we deelnemers gerichte en bewust gekozen actieve werkvormen aanbieden. Ze worden hier écht uit hun comfortzone gehaald (lees: de dagelijkse gang van zaken op de werkplek). Het principe is dat leren én gedragsveranderingen het resultaat zijn van directe ervaringen.

Fietsen leer je immers ook door te fietsen en niet door er een filmpje over te kijken. Dat geldt hetzelfde voor feedback geven/ontvangen of samenwerken. Leren door te doen, dus!

De 3 PRO’s

Deze staan voor proces, procedure en product. Door teams inzicht te bieden in waar zij (mét elkaar of individueel) de meeste nadruk op leggen van deze drie, zijn ze bewuster in staat om hierin meer balans te creëren. Een betere balans leidt uiteindelijk tot uiterst effectieve samenwerking, heldere richtlijnen en afspraken en bovenal tot meer gedragen besluiten en scherpere resultaten.

Lijkt je dit een mooie manier om aan de slag te gaan? Laten we dan snel afspreken en onder het genot van een kop koffie samen kijken naar de specifieke ontwikkelbehoeften zodat we perfect kunnen aansluiten. Een dergelijk traject is namelijk altijd maatwerk.

SERIOUS FUN, plezier is immers de beste katalysator voor leren en veranderen

Maar let op…alleen voor echte helden natuurlijk!

Wist je dat je je uitje aan kunt vullen met een heerlijke lunch of een super lekker buffet? Klik hier voor de mogelijkheden.

Vanaf 8 personen
Op aanvraag
Vanaf 240 minuten