fbpx

Ontdek Roermond met een Interactief Groepsspel – Walky Games

In samenwerking met Walky Games hebben we een spannend interactief groepsspel ontwikkeld dat je uitdaagt om binnen 100 minuten maar liefst 100 punten te scoren. Dit spel, dat in Roermond plaats vindt, neemt je mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht door de prachtige omgeving. Gewapend met enkel een mobiele telefoon ga je in groepjes van 5 á 6 personen op pad. Je krijgt een app waarin je allerlei leuke en originele vragen en raadsels moet oplossen tijdens het wandelen.

 

Speel tegen de klok en tegen elkaar

Op je landkaartje in de app zie je gemarkeerde vlaggetjes verspreid over de omgeving. Elk vlaggetje vertegenwoordigt punten die je kunt verdienen door de juiste antwoorden te geven met je groepje. Hoe meer punten, hoe moeilijker de vraag of het raadsel. Je doel is om precies op 100 punten uit te komen, wat het spel extra spannend maakt. Let op, op sommige punten scoor je minpunten, dus het vraagt ook tactiek van je groep om de beste route te kiezen. Het wordt nog leuker als je het spel met meerdere groepjes tegelijk speelt, waarbij je live de scores van andere groepjes kunt volgen.

 

Ontdek de Prachtige Binnenstad van Roermond

Tijdens het groepsspel ontdek je de historische en sfeervolle binnenstad van Roermond. Verken het Munsterplein, de Munsterkerk, de oude markt en voorstad Sint Jacob. Trek stevige schoenen aan, want je zult ongeveer drie á vier kilometer lopen terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en de omgeving.

Meerdere Locaties – Het spel is ook te boeken in Thorn en Buggenum en Stevensweert.

 

Ervaar een avontuurlijke en gezellige ontdekkingstocht door Buggenum met het interactieve groepsspel van Walky Games. Verzamel je vrienden, familie of collega’s en neem de uitdaging aan om de meeste punten te scoren. Neem contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en je groepsspel avontuur te boeken!

4 tot 200 spelers
100 minuten

Arrangementen met One hundred:

TEAM WORK MAKES THE...?

Wat is nou leuker dan de strijd aan gaan met je collega’s?

  • Battle of the Godfathers
  • Eén uur bijlwerpen met instructeur

Prijs: €35,00 p.p

FOOD & GAMES

De perfecte combinatie tussen gezellig samenzitten en een actief spel.

  • Battle of the Godfathers
  • Heerlijk warm buffet van PreuF

Prijs: €44,50 p.p

READY, SET, GO!

De perfecte combinatie tussen binnen & buiten.

  • Battle of the Godfathers
  • 1,5 uur E-Chopperen


Prijs: €48,50 p.p