fbpx

Ontdek Stevensweert met een Interactief Groepsspel – Walky Games

In samenwerking met Walky Games hebben we een spannend interactief groepsspel ontwikkeld dat je uitdaagt om binnen 100 minuten maar liefst 100 punten te scoren. Dit spel, dat in het mooie dorpje Stevensweert plaats vindt, neemt je mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht door het prachtige landschap. Gewapend met enkel een mobiele telefoon ga je in groepjes van 5 á 6 personen op pad. Je krijgt een app waarin je allerlei leuke en originele vragen en raadsels moet oplossen tijdens het wandelen.

Speel tegen de klok en tegen elkaar in Stevensweert

Op je landkaartje in de app zie je gemarkeerde vlaggetjes verspreid over Stevensweert. Elk vlaggetje vertegenwoordigt punten die je kunt verdienen door de juiste antwoorden te geven met je groepje. Hoe meer punten, hoe moeilijker de vraag of het raadsel. Je doel is om precies op 100 punten uit te komen, wat het spel extra spannend maakt. Let op, op sommige punten scoor je minpunten, dus het vraagt ook tactiek van je groep om de beste route te kiezen. Het wordt nog leuker als je het spel met meerdere groepjes tegelijk speelt, waarbij je live de scores van andere groepjes kunt volgen.

Ontdek het Historische Centrum van Stevensweert

Tijdens het groepsspel ontdek je het goed bewaarde centrum van Stevensweert, gelegen aan de oevers van de Maas en omringd door natuurrijke landschappen. Terwijl je door de charmante straatjes wandelt, waan je je terug in de tijd. Een avontuurlijke en sfeervolle ervaring voor jou en je groep.

  • Startlocatie – Het groepsspel “One Hundred Stevensweert” begint vanaf het VVV-kantoor in het centrum. Adres: VVV Stevensweert, Jan van Steffeswertplein 1, 6107 BZ Stevensweert.
  • Jongeren onder de 16 jaar dienen een begeleider mee te nemen.
  • Meerdere Locaties – Het spel is ook te boeken in Buggenum, Thorn en Roermond centrum.

Ervaar een avontuurlijke ontdekkingstocht door het prachtige Stevensweert met het interactieve groepsspel van Walky Games. Verzamel je vrienden, familie of collega’s en neem de uitdaging aan om de meeste punten te scoren. Neem contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en je groepsspel avontuur te boeken in Stevensweert of een van de andere locaties!

Wist je dat je je uitje aan kunt vullen met een heerlijke lunch of een super lekker buffet? Klik hier voor de mogelijkheden.

 
4 tot 150 spelers
100 minuten