fbpx

Ontdek Thorn met een Interactief Groepsspel – Walky Games

In samenwerking met Walky Games hebben we een spannend interactief groepsspel ontwikkeld dat je uitdaagt om binnen 100 minuten maar liefst 100 punten te scoren. Dit spel, dat in het pittoreske Witte Stadje Thorn plaats vindt, neemt je mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht door het bruisende historische centrum. Gewapend met enkel een mobiele telefoon ga je in groepjes van 5 á 6 personen op pad. Je krijgt een app waarin je allerlei leuke en originele vragen en raadsels moet oplossen tijdens het wandelen.

 

Speel tegen de klok en tegen elkaar in Thorn

Op je landkaartje in de app zie je gemarkeerde vlaggetjes verspreid over het Witte Stadje Thorn. Elk vlaggetje vertegenwoordigt punten die je kunt verdienen door de juiste antwoorden te geven met je groepje. Hoe meer punten, hoe moeilijker de vraag of het raadsel. Je doel is om precies op 100 punten uit te komen, wat het spel extra spannend maakt. Let op, op sommige punten scoor je minpunten, dus het vraagt ook tactiek van je groep om de beste route te kiezen. Het wordt nog leuker als je het spel met meerdere groepjes tegelijk speelt, waarbij je live de scores van andere groepjes kunt volgen.

Ontdek het Historische Centrum van Thorn

Tijdens het groepsspel ontdek je het bruisende historische centrum van Thorn, bekend om zijn Abdijkerk en prachtige witte gebouwen. Wandel door de charmante straatjes en laat je betoveren door de sfeer van dit unieke stadje. Een avontuurlijke en sfeervolle ervaring voor jou en je groep.

Starttijden – One Hundred Thorn begint om 10:00 uur én 13:00 uur vanaf Broodjesbar Frenchies. Adres: Broodjesbar Frenchies, Kerkstraat 17, 6017 BD Thorn.

Voor jonger dan 16 jaar – Jongeren onder de 16 jaar dienen een begeleider mee te nemen.

Meerdere Locaties – Het spel is ook te boeken in BuggenumRoermond centrum én Stevensweert.

Ervaar een avontuurlijke ontdekkingstocht door het pittoreske Witte Stadje Thorn met het interactieve groepsspel van Walky Games. Verzamel je vrienden, familie of collega’s en neem de uitdaging aan om de meeste punten te scoren. Neem contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en je groepsspel avontuur te boeken in Thorn of een van de andere locaties!

Het is mogelijk om iets lekkers te bestellen bij Broodjesbar Frenchies. Wij hebben een aantal deals in samenwerking die je bij het boeken van de activiteit kunt toevoegen:

Deal 1:

Broodje tonijnsalade, carpaccio of eiersalade – €6,50

Deal 2:

Broodje tonijnsalade, carpaccio of eiersalade met een warme drank naar keuze – €9,00

Deal 3:

Gebak met een warme drank naar keuze – €5,50

Deal 4:

Warme drank naar keuze – €2,90

4 tot 150 spelers
100 minuten