fbpx

Wie is de Mol? | Samenwerkingsspel

Wie kent dit populaire televisieprogramma niet? Wie is de Mol? is al jaren een kijkcijferkanon en wat is dan mooier dan dit spel zelf met je vrienden, familie of collega’s te spelen? Dat kan bij Home of Heroes. Gedurende 2,5 uur spelen de deelnemers diverse uitdagende spellen en proberen ze de Mol te ontmaskeren. 

Bij boeking van deze activiteit dient Home of Heroes eerst te checken of er een host beschikbaar zijn om het spel te leiden. U kunt deze activiteit alvast vrijblijvend boeken en dan zullen wij op korte termijn contact met u opnemen over de beschikbaarheid.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Bas voor meer informatie. Hij is te bereiken op 0475 – 781 006 en info@homeofheroes.nl


Wie is de Mol? is te spelen vanaf 15 personen. Daarbij hanteren we de volgende prijzen:

Vanaf 15 personen: € 36,50 p.p.
Vanaf 20 personen: € 33,50 p.p.
Vanaf 35 personen: €29,50 p.p.

Uiteraard is dit spel ook te combineren met andere activiteiten en met eten en drinken!

SPECIALE EDITIE VOOR KINDEREN: Wie is de Mol JUNIOR

Net als de hierboven beschreven activiteit is Wie is de mol junior afgeleid van het populaire TV-programma. In een groep van minimaal tien personen ga je in een drie uur durend programma op zoek naar de mol. De minimum leeftijd is 10 jaar, maar als er een fanatiekeling van 9 jaar bij is, dan is dat ook prima. En het leuke is: pap en mam mogen ook mee doen als ze willen. 

Duur: 3 uur
Kosten: € 22,50 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 10 personen