Winter magic met goochelaar brandon

Wintermagic met Brandon Smeets is dé leukste activiteit voor het hele gezin in de kerstvakantie

Kom helemaal in de kerstsfeer met deze leuke activiteit bij Home of Heroes. Jullie worden bij onze kachel ontvangen met een lekkere verse oliebol (uiteraard met poedersuiker) en een lekkere warme chocomel met slagroom. Een gezellig kerstmuziekje op de achtergrond en het knisperend haardvuur maken dat je meteen dat warme gevoel van kerstmis krijgt.

Als iedereen lekker opgewarmd en bijgepraat is beginnen we met de show van Brandon Smeets. Brandon is de huis-goochelaar van Home of Heroes en was onlangs zelf op RTL 4 te zien bij Holland’s got talent. Hij zal jullie een uur meenemen in een wereld van magie, ongeloof, verbazing, euforie en bewondering.
Brandon zal in een uur diverse hele leuke trucs, afgewisseld met humor, ten tonele brengen. Publieksparticipatie en lachen staan bij hem heel hoog in het vaandel. Laat je verassen!

 

Na afloop komen we weer allemaal samen bij de kachel en hebben we nog soep met brood en heerlijke glühwein voor jullie. Voor de kinderen hebben we appelsap i.p.v. glühwein.

We zien er naar uit om jullie te mogen ontvangen en maken er een magische middag van!

INCLUSIEF:

  • Warme chocomel met slagroom
  • Oliebollen
  • Kerstshow van goochelaar Brandon
  • Gluhwein (of appelsap)
  • Lekker warme kop soep met brood