fbpx

Jodelworkshop – Beleef Het Bijzondere Fenomeen Dit Oktoberfest

Ontdek de unieke wereld van het jodelen met Die Supertolle Jodelworkshop, een fenomeen dat binnen het Oktoberfestcircuit zijn gelijke niet kent. Onder leiding van Gaby Coburg, een meester in deze uitdagende maar toegankelijke zangtechniek, duik je in de magie van het jodelen. Met de beproefde ‘drei mahl L-methode’ weet Gaby iedereen te enthousiasmeren en voor te bereiden op het ultieme einddoel: een jodelwedstrijd waarbij je jouw nieuwverworven vaardigheden kunt tonen.

Een workshop vol verrassingen en plezier

Gaby Coburg, bekend van haar optredens op Lowlands, RTL-4, en de Sterrencamping van Nick & Simon op NPO1, brengt een schat aan ervaring naar haar workshops. Ze heeft talloze families, collega’s en vriendengroepen de vreugde van het jodelen bijgebracht en onbedaarlijk laten lachen. De workshop zit vol hilarische momenten, vooral wanneer de hele groep samen begint te jodelen onder Gaby’s deskundige leiding.

Doe mee aan dit muzikale avontuur

Ben je klaar om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring en je Oktoberfest naar een hoger niveau te tillen?
Schrijf je in voor de Jodelwokshop en ontdek onder de enthousiaste begeleiding van Gaby Coburg hoe leuk en bevrijdend jodelen kan zijn. Mis deze kans niet om te lachen, te leren, en jodelend naar huis te gaan. Reserveer nu je plek voor een onvergetelijke ervaring!

Vanaf 20 personen
Vanaf €30,50 p.p
40 minuten