fbpx
Kerstborrel voor bedrijven

Unieke Kerstborrel bij Home of Heroes: Sluit het Jaar Af in Stijl!

Wat is er leuker dan het jaar afsluiten met al je collega’s in een inspirerende omgeving? Precies, niks! En daarom hebben wij dé perfecte locatie voor jouw kerstborrel: Home of Heroes, gevestigd in een omgebouwde oude steenfabriek in Buggenum, bij Roermond. Hier hebben we een uniek activiteitencentrum met een inspirerende horecaverdieping en een prachtig uitzicht over de oude fabriek.

Unieke Activiteiten voor Een Onvergetelijke Kerstborrel

Bij Home of Heroes bieden we diverse uitdagende activiteiten aan. Denk aan bijlwerpen, een cocktailworkshop of lasergamen in de oude drooggangen van de steenfabriek. Ons escaperoomspel “Battle of the Godfathers” is ook een unieke ervaring, geschikt voor groepen tot en met 21 personen tegelijk.

Na deze opwindende activiteiten nodigen we jullie graag uit voor een gezellig samenzijn met heerlijke drankjes en een smakelijk buffet, verzorgd door onze huiscateraar Preuf uit Neer. Een culinaire afsluiting van een onvergetelijke dag.

Een Sfeervolle Afsluiting van het Jaar

De sfeer in onze omgebouwde steenfabriek is magisch tijdens de feestdagen. De oude elementen van de fabriek geven een bijzondere ambiance aan jullie kerstborrel. Met uitzicht over het historische pand kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap en de bijzondere ervaringen van de dag.

Kortom, bij Home of Heroes beleef je een unieke kerstborrel waar nog lang over nagepraat zal worden. Wil jij het jaar afsluiten in stijl op deze inspirerende locatie? Neem dan snel contact met ons op en reserveer jouw plek voor een onvergetelijke kerstborrel met jouw collega’s. Samen maken we er een feest van om niet te vergeten!