fbpx

Ontdek Thorn met een Interactief Groepsspel

De Wie-wat-Wandel-quiz© is een interactieve pubquiz in de buitenlucht waarbij je binnen 100 minuten 100 punten moet scoren. Je krijgt een app waarin je al wandelend per groepje bij diverse waypoints allerlei leuke en originele pubquizvragen kunt beantwoorden. Hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je kunt verdienen. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende pubquiz-categorieën, bijvoorbeeld sport, muziek, lokaal of films en je kunt zelf je eigen route bepalen. 

 

Je gaat in groepjes van 5 á 6 personen op pad in het centrum van het witte stadje Thorn en het doel is om zo snel mogelijk precies op honderd punten uit te komen. Verwacht hier bij leuke vragen, filmpjes en muziekfragmenten. Er zijn ook boobytraps verstopt en bij sommige waypoints scoor je minpunten, dus tactisch vraagt het ook het nodige van de groep. Het leukste is om dit met meerdere groepjes tegen elkaar te spelen en er een echte wedstrijd van te maken. Dit alles vindt plaats in de buitenlucht in de mooie straatjes en pleinen in de binnenstad van Thorn. Trek goeie schoenen aan, want je zult zo’n drie á vier kilometer lopen tijdens het spel.

 

Ontdek het Historische Centrum van Thorn

Tijdens het groepsspel ontdek je het bruisende historische centrum van Thorn, bekend om zijn Abdijkerk en prachtige witte gebouwen. Wandel door de charmante straatjes en laat je betoveren door de sfeer van dit unieke stadje. Een avontuurlijke en sfeervolle ervaring voor jou en je groep.

Starttijden – One Hundred Thorn begint om 10:00 uur én 13:00 uur vanaf Broodjesbar Frenchies. Adres: Broodjesbar Frenchies, Kerkstraat 17, 6017 BD Thorn.

Te spelen met 4 tot 200 mensen gelijktijdig. De kosten bedragen € 18,50 p.p.
Voor jonger dan 16 jaar – Jongeren onder de 16 jaar dienen een begeleider mee te nemen.

Meerdere Locaties – Het spel is ook te boeken in Buggenum en RoermondVoor nog meer speelplekken kijk eens op www.wandelquiz.nl

Het is mogelijk om iets lekkers te bestellen bij Broodjesbar Frenchies. Wij hebben een aantal deals in samenwerking die je bij het boeken van de activiteit kunt toevoegen:

Deal 1:

Broodje tonijnsalade, carpaccio of eiersalade – €6,50

Deal 2:

Broodje tonijnsalade, carpaccio of eiersalade met een warme drank naar keuze – €9,00

Deal 3:

Gebak met een warme drank naar keuze – €5,50

Deal 4:

Warme drank naar keuze – €2,90 

4 tot 200 spelers
100 minuten
De dijk
Telefoon game
De Wie-Wat-Wandel-Quiz in Thorn