fbpx

Eten bij Home of Heroes

Lunch:
Wij bieden via onze cateraar een heerlijke lunch aan. Luxe belegde broodjes en een verse soep. De kosten bedragen € 15,00 p.p. We vragen je deze lunch bij je boeking mee te reserveren.

Buffet:
Je activiteit afsluiten met een heerlijk buffet? Dat kan uiteraard ook bij Home of Heroes. Op de website van onze huiscateraar (www.cateringpreuf.nl) kun je je gewenste buffet kiezen. Wij bestellen dit voor jullie en zorgen voor borden, bestek en afwas. Er komt 1 euro p.p. aan servicekosten boven op de prijzen op de website van Catering Preuf. Heb je dieetwensen of andere vragen, geef dit gerust aan ons door.

Steenovenpizza’s:
In samenwerking met Donna Italia bieden wij heerlijke steenovenpizza’s aan in de smaken Margeritha, Hawaï en Salami. De pizza’s kosten € 9,50 per stuk en zijn zowel per persoon als to share te bestellen.

Onbeperkt pizza eten behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten hiervan zijn € 15,00 p.p. Vooraf reserveren is gewenst.

Koffie en vlaai:
Het is tevens mogelijk om koffie met vlaai te bestellen. De kosten hiervan bedragen 6,50 euro p.p. en vooraf reserveren is gewenst.

Meest geboekte arrangementen

“Het meest geboekte teamuitje"

Eén uur bijlwerpen met instructeur
Drie heats lasergamen
Een heerlijk buffet van Catering Preuf
All-in drinken voor 4,5 uur

€ 68,50 p.p.

“Perfecte combinatie binnen & buiten”

Anderhalf uur e-chopperen
Bijlgooien of drie heats lasergamen
Een heerlijk buffet van Catering Preuf

€ 62,50 p.p.

“Iedereen kan meedoen”

Expeditie Steynfabriek
1 heat lasergamen
Koffie met vlaai

5 euro korting voor kinderen t/m 12 jaar

€ 26,00 p.p.