fbpx

Cocktail Workshop – Wordt een pro met Shaker Duane

Beleef een unieke cocktail workshop onder leiding van een professionele cocktailshaker, Duane. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag en leer je de fijne kneepjes van het cocktailshaken. Maak drie heerlijke cocktails en geniet natuurlijk van je eigen creaties. Het wordt een gezellige en leerzame ervaring vol smaak en plezier.

Ontdek de Kunst van het Cocktailshaken

Onder begeleiding van Duane, een ervaren cocktailshaker, leer je hoe je de perfecte cocktails kunt maken. Van klassiekers tot unieke creaties, je krijgt inzicht in de geheimen achter de kunst van het cocktailshaken. Tijdens de workshop ga je aan de slag met verschillende technieken en ingrediënten, zodat je zelfverzekerd en met flair je eigen cocktails kunt maken.

Proef en Geniet

Natuurlijk hoort bij een cocktail workshop ook het proeven van je eigen creaties. Je mag de drie heerlijke cocktails die je hebt gemaakt ook zelf opdrinken. Proef de verrassende smaken en deel je creaties met je mede-shakers. Bij Home of Heroes bieden we ook lekkere hapjes aan om het compleet te maken!

Ben je klaar om de kunst van het cocktailshaken te ontdekken? Schrijf je in voor onze gezellige cocktail workshop en leer de vaardigheden om indruk te maken op je vrienden met heerlijke cocktails. Neem contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en je plek te reserveren voor deze smaakvolle en plezierige ervaring met Shaker Duane!

Vanaf 8 personen
Vanaf €33,50 p.p
120 minuten