fbpx

 

Ontdek Limburg in Stijl – Elektrische Jeep voor Gezinsuitjes en Vriendendagen

Als pionier in Nederland biedt Home of Heroes als allereerste de mogelijkheid om een elektrische jeep voor vier personen te ervaren. Deze geruisloze en duurzame jeep brengt de Franse charme naar Limburg. Geniet van een prachtige drie uur durende route langs de Maas, met adembenemende natuur van Het Leudal en pittoreske terrasjes in de regio. Wil je een uniek, duurzaam en spectaculair uitje? Boek dan nu onze elektrische Jeep!

 

Ontdek Limburg in Stijl – Unieke Elektrische Jeep Tour

Home of Heroes heeft een prachtige route samengesteld, waarin het water van de Maas en de natuur van Het Leudal centraal staan. Geniet van de charme van de omgeving terwijl je comfortabel en milieuvriendelijk rijdt in onze elektrische Jeep. Onderweg kom je langs diverse terrasjes om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

 

Praktische informatie:

  1. Bestuurderseisen – De bestuurder van de Jeep moet een geldig autorijbewijs hebben en minimaal 24 jaar oud zijn.
  2. Routebeperkingen – Je kunt maximaal 60 kilometer rijden en we vragen je om niet op zandwegen en 80 kilometerwegen te rijden.
  3. Geschikt voor kleine groepen – Boek deze unieke elektrische Jeep tour voor 1 tot 4 personen.
  4. Flexibele tijden – Je kunt de Jeep meenemen van 10.00 tot 18.00 uur.
  5. Kosten – De kosten bedragen slechts € 115,- per rit.

Verken de prachtige omgeving van Limburg op een unieke en milieuvriendelijke manier. Boek nu jouw elektrische Jeep tour en geniet van een onvergetelijke ervaring! Neem vrijblijvend contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je plek te reserveren.

Wist je dat je je uitje aan kunt vullen met een heerlijke lunch of een super lekker buffet? Klik hier voor de mogelijkheden.

1 tot 4 personen
Vanaf €115,- euro per rit
1 dag
Velg E-jeep van Home of Heroes