fbpx
Verken de Maasplassen met Gemak – Huur E-bikes bij Home of Heroes

Home of Heroes zet zich in voor het buitenleven, en daar horen ook E-bikes bij. In samenwerking met Hendrikx-tweewielers uit Buggenum en het Nederlandse fietsenmerk Brinckers bieden wij vier elektrische fietsen met middenmotor aan. Geniet van een heerlijke tour langs de prachtige Maasplassen met onze uitgestippelde routes. Waar wacht je nog op? Boek nu één of meerdere E-bikes bij Home of Heroes!

Ontdek de Regio vanuit prachtige campings.                                                                                                                                                       

Onze E-bike activiteit is ideaal vanuit een van de vele campings in de regio, zoals Boschmolenplas in Heel, De Leistert en Buitenhof in Roggel, en diverse campings in Leudal en Roermond. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van een E-bike terwijl je de omgeving verkent vanaf deze prachtige locaties.

Praktische informatie:

  • Geschikt voor individuen – Boek deze activiteit vanaf 1 persoon.
  • Comfortabel en milieuvriendelijk – Geniet van een zorgeloze rit op onze elektrische fietsen met middenmotor.

 

Ontdek de schoonheid van de Maasplassen en de omgeving op een ontspannen en milieuvriendelijke manier. Boek nu jouw E-bikes en ervaar een onvergetelijke fietstocht langs prachtige plekken. Neem contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en je E-bikes te reserveren óf boek direct via onderstaande button.

Wist je dat je je uitje aan kunt vullen met een heerlijke lunch of een super lekker buffet? Klik hier voor de mogelijkheden.

Vanaf 1 personen
Vanaf €27,50 euro p.p.
1 dag
E-bikes op een rij
Snelheidsdisplay van de E-bikes
E-bike logo dichtbij