fbpx

Verken de Regio op een trendy manier – huur E-choppers bij Home of Heroes

Home of Heroes verlegt zijn terrein steeds meer van binnen naar buiten, en daar horen onze veertig E-choppers zeker bij! Met hun dikke banden en gebruiksgemak zijn de E-choppers een ware rage. Ontdek prachtige routes, waaronder langs de adembenemende Maasplassen in Roermond, en stop onderweg voor een gezellig terrasje.

Ontdek de regio op jouw manier – Boek jouw E-chopper tour

Boek hieronder jouw E-choppers voor een rit van 1,5 uur, 2 uur, 3 uur of een hele dag. Voor degenen die meer informatie willen, bel ons op (0)475 – 781 006 of stuur een e-mail naar info@homeofheroes.nl.

Voorwaarden voor deelnemers

Vergeet niet dat de deelnemers minimaal een bromfietscertificaat of een autorijbewijs moeten hebben om met de E-choppers te rijden. Wanneer personen niet deel willen of kunnen nemen kunnen ze gebruik maken van ons combiarrangement. Met het combi-arrangement maak je gebruik van E-choppers en onze E-jeep. Zo kan iedereen meedoen en genieten van het avontuur (neem contact met ons op voor het combi-arrangement)!

Tarieven voor E-chopper Verhuur

Eenzits E-choppers:

  • 1,5 uur chopperen kost € 27,50 p.p.
  • 2 uur chopperen kost € 32,50 p.p.
  • 3 uur chopperen kost € 37,50 p.p.
  • Hele dag (max 55 km) kost € 52,50 p.p.


Tweezits E-choppers: We hebben ook een zestal weepersoons chopper waar iemand achterop kan. De gene achterop betaald vijf euro.

Wil jij je E-choppertour nog leuker maken met een hapje en een drankje of een route langs de Maas? Bekijk onze arrangementen.

Vanaf 1 persoon
Vanaf €27,50 euro p.p.
90 minuten