Dorpstraat 60

6082 AR Buggenum

7 dagen per week geopend

afgestemd op jouw wensen

E-choppers | Verhuur

Home of Heroes verlegt zijn terrein steeds meer van binnen naar buiten. Daar horen ook dertig E-choppers bij. Met zijn dikke banden en vriendelijk gebruikersgemak is de E-chopper een ware rage te noemen. Home of Heroes ontwikkelde enkele mooie routes, o.a. langs de Maasplassen in Roermond. En uiteraard kan er onderweg gestopt worden voor een terrasje. 

Boek hieronder jouw E-choppers voor een rit van 1,5 uur, 2 uur, 3 uur, of een hele dag. Voor meer info vragen we jullie te bellen op (0)475 – 781 006 of mailen naar info@homeofheroes.nl

Oh ja, de deelnemers dienen wel minimaal over een bromfietscertificaat of een autorijbewijs te beschikken. Er mag maximaal één persoon op de chopper. Helaas kunnen kinderen dus niet mee.

Extra arrangementen

Wil jij je e-choppertour nog extra leuk maken door een kastelenroute, een hapjesroute, een Red Angus-route of een Aspergesroute. Klik dan hier voor meer informatie over onze extra arrangementen. 

Clevers ijs De Weerd Roermond

Heeft u gekozen voor de route van drie uur, dan heeft u ook de mogelijkheid om een kortingsbon voor een coupe bij Clevers ijs te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden bij de reservering of bij het inchecken op de dag zelf.