fbpx

BBQ-workshops van Chillen & Grillen

Ontdek de enorme passie voor outdoor-cooking en BBQ-en met Chillen & Grillen (Jens Roumen). Hier verwachten we geen standaard worstjes en hamburgertjes, maar bieden we een culinaire ervaring op hoog niveau. Onder leiding van Jens en zijn collega’s gaan jullie samen aan de slag om de heerlijkste gerechten te bereiden. Alles wordt zelf gedaan, zelfs de afwas. Het is een ware beleving en een onvergetelijke culinaire ervaring.

Culinair genieten op maat

Onze arrangementen zijn te boeken vanaf 15 personen. Voor kleinere groepen kunnen we een oplossing op maat bieden tegen een meerprijs. We zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van deze unieke outdoor-cooking ervaring

Ervaar de passie voor outdoor-cooking en geniet van heerlijke gerechten, bereid door jou en je groep. Boek nu je culinaire outdoor-cooking ervaring met Chillen & Grillen en creëer samen een onvergetelijke en smaakvolle ervaring. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en boek je culinaire avontuur vandaag nog! 

Workshop 1: Tapas-workshop: Smaakvolle kleine bites op de grill.

Laat je smaakpapillen dansen met onze Tapas Workshop! Leer hoe je kleine, smaakvolle hapjes op de barbecue bereidt die perfect zijn voor elke gelegenheid. Van gegrilde gamba’s met knoflook tot perfecte spiesjes, ontdek de kunst van het combineren van diverse smaken op de grill. Deze workshop is ideaal voor wie houdt van een gevarieerde en gezellige eetervaring.

De kosten voor deze activiteit bedragen € 46,00 p.p.

Vanaf 15 personen
Vanaf €46,00 p.p
240 minuten

Workshop 2: Texas Low and Slow. Meesterlijk BBQ'en op z'n Amerikaans.

Treed binnen in de wereld van de Texaanse barbecue met onze Low and Slow Workshop. Leer de geheimen van het langzaam roken van heerlijk sappig vlees, zoals chickenwings, ribs en moinkballs. Ontwikkel de vaardigheden om die authentieke rokerige smaak te bereiken die zo kenmerkend is voor de Amerikaanse BBQ-traditie. Deze workshop is perfect voor liefhebbers van hartig en mals vlees met een rokerige twist.

De kosten voor deze activiteit bedragen € 48,50 p.p.

Vanaf 15 personen
Vanaf €48,50 p.p
240 minuten

Workshop 3: BBQ met seizoensproducten: Geniet van het beste van elk seizoen.

Laat je inspireren door de versheid van elk seizoen tijdens onze BBQ met seizoensproducten workshop. Leer hoe je de beste lokale ingrediënten kunt gebruiken om heerlijke gerechten te bereiden die perfect passen bij de tijd van het jaar. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ontdek hoe je het beste uit elk seizoen haalt op de barbecue.

De kosten voor deze activiteit bedragen € 49,50 p.p.

Vanaf 15 personen
Vanaf €49,50 p.p
240 minuten

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen in onze sfeervol ingerichte BBQ-tuin.

Onder de 15 personen zijn deze activiteiten mogelijk tegen een meerprijs:

-5 t/m 10 personen: 20 euro extra p.p.
-11 t/m 14 personen: 10 euro extra p.p.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Bas op 0475 – 781 006 of info@homeofheroes.nl

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.