fbpx

Kinderfeestjes

Home of Heroes is dé ideale plaats voor het houden van een kinderfeestje, Samen zorgen we voor een super leuke invulling van de middag. Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een ranjatap te kopen voor 5 euro. Meestal is dit genoeg voor de hele groep. Uiteraard is er voor de ouders / verzorgers ook een kopje koffie of een ander drankje te krijgen. Willen jullie blijven eten, dan hebben we overheerlijk steenovenpizza’s. Ze kosten € 8,50 per stuk, maar door dat we ze in stukken snijden is het niet nodig om voor ieder kind een hele pizza te bestellen. We merken dat de kinderfeestjes goed te doen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar.

Meest geboekte arrangementen

OBSTAKELBAAN-KINDERFEESTJE

Een professionele trainer neemt de kinderen anderhalf uur mee op avontuur. Hij of zij legt alle obstakels uit, doet ze voor en zorgt ervoor dat alle kinderen op hun eigen niveau een super leuke middag beleven. Er geldt voor dit feestje een minimum van acht kinderen.

€ 14,50 p.p.

LASERGAME-KINDERFEESTJE

De kinderen kunnen een gewenst aantal heats lasergamen en mogen zelf de spelvorm uitkiezen. De prijzen verschillen door het aantal te spelen heats. Meest geboekte vorm is het lasergamefeestje met drie heats lasergamen (duur ongeveer 60 minuten incl. uitleg, uitslag etc.).

€ 15,00 p.p.

COMBI-KINDERFEESTJE

90 minuten op de obstakelbaan met een professionele trainer die de kinderen ieder obstakel uitlegt en 1 heat lasergamen.€ 18,00 p.p.

WIE IS DE MOL?-KINDERFEESTJE

Dit super gave spel is afgeleid van het populaire tv programma. In een groep van minimaal tien personen ga je in een drie uur durend programma op zoek naar de mol. De minimumleeftijd is 10 jaar, maar als er een fanatiekeling bij zit die negen is, dan is dat ook prima. En het leuke is: pap en mam mogen ook meedoen als ze willen.


€ 14,50 p.p.

LASERGAME-VR KINDERFEESTJE

Eerst gaan jullie drie heats lasergamen, daarna gaan we het spel “The Plank” spelen met een VR-bril. Om beurten stappen jullie in de lift van een wolkenkrabber. Eenmaal boven loop je over een plank die over de rand van de wolkenkrabber uitsteekt. Erg leuk om te doen én om te kijken. Het totale feestje duurt 90 minuten en kost 17 euro per persoon.

€ 18,00 p.p.

EXPEDITIE STEYNFABRIEK

Voor de jarige job die iets minder van de actie, maar meer het puzzelen is hebben we Expeditie Steynfabriek. Een opdrachtentocht in groepsvorm. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost deze speurtocht 7,50 euro en voor personen boven de 12 jaar kost het 12,50 per persoon. Wel is het raadzaam om per groepje minimaal één volwassene mee te sturen. De activiteit zal ongeveer 2 uur duren.

€ 14,50 p.p.