fbpx

Kinderfeestjes

Een Onvergetelijk Kinderfeestje bij Home of Heroes

Home of Heroes is dé ideale plek voor het houden van een onvergetelijk kinderfeestje. Samen zorgen we voor een super leuke invulling van de middag, speciaal afgestemd op de wensen van de jarige en zijn/haar vrienden. Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een ranjatap te kopen voor slechts 5 euro. Meestal is dit genoeg voor de hele groep. Voor de ouders/verzorgers is er ook gedacht aan een kopje koffie of een ander drankje. En als jullie willen blijven eten, hebben we overheerlijke steenovenpizza’s voor slechts € 9,50 per stuk.

Kindvriendelijke Steenovenpizza’s

Bij Home of Heroes bieden we overheerlijke steenovenpizza’s aan voor de kinderfeestjes. Deze pizza’s zijn speciaal gesneden in stukken, zodat het niet nodig is om voor ieder kind een hele pizza te bestellen. Geniet samen van deze smakelijke traktatie tijdens het feestje.

Geschikt voor Kinderen vanaf 7 jaar

Onze kinderfeestjes zijn goed te doen voor kinderen vanaf 7 jaar. We zorgen voor een leuke en veilige omgeving waar de kinderen zich kunnen vermaken en plezier kunnen hebben.

Geef je kind een onvergetelijk feestje bij Home of Heroes. Neem contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en het feestje te plannen vol met plezier en avontuur!

Meest geboekte arrangementen

OBSTAKELBAAN-KINDERFEESTJE

Een professionele trainer neemt de kinderen anderhalf uur mee op avontuur. Hij of zij legt alle obstakels uit, doet ze voor en zorgt ervoor dat alle kinderen op hun eigen niveau een super leuke middag beleven. Er geldt voor dit feestje een minimum van acht kinderen.

€ 15,00 p.p.

LASERGAME-KINDERFEESTJE

De kinderen kunnen een gewenst aantal heats lasergamen en mogen zelf de spelvorm uitkiezen. De prijzen verschillen door het aantal te spelen heats. Meest geboekte vorm is het lasergamefeestje met drie heats lasergamen (duur ongeveer 60 minuten incl. uitleg, uitslag etc.).

€ 16,00 p.p.

COMBI-KINDERFEESTJE

90 minuten op de obstakelbaan met een professionele trainer die de kinderen ieder obstakel uitlegt en 1 heat lasergamen.€ 20,50 p.p.

WIE IS DE MOL?-KINDERFEESTJE

Dit super gave spel is afgeleid van het populaire tv programma. In een groep van minimaal tien personen ga je in een drie uur durend programma op zoek naar de mol. De minimumleeftijd is 10 jaar, maar als er een fanatiekeling bij zit die negen is, dan is dat ook prima. En het leuke is: pap en mam mogen ook meedoen als ze willen. *Afhankelijk van beschikbaarheid spelleider.

€ 22,50 p.p.

LASERGAME-VR KINDERFEESTJE

Eerst gaan jullie drie heats lasergamen, daarna gaan we het spel “The Plank” spelen met een VR-bril. Om beurten stappen jullie in de lift van een wolkenkrabber. Eenmaal boven loop je over een plank die over de rand van de wolkenkrabber uitsteekt. Erg leuk om te doen én om te kijken. Het totale feestje duurt 90 minuten.

€ 19,00 p.p.

EXPEDITIE STEYNFABRIEK

Voor de jarige job die iets minder van de actie, maar meer het puzzelen is hebben we Expeditie Steynfabriek. Een opdrachtentocht in groepsvorm. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost deze speurtocht €9,00 en voor personen boven de 12 jaar kost het €14,00 per persoon. Wel is het raadzaam om per groepje minimaal één volwassene mee te sturen. De activiteit zal ongeveer 2 uur duren.

vanaf € 9,00 p.p.

PALENPA-KINDERFEESTJE

Kom jij met je groepje hutten bouwen bij Home of Heroes. Samen met een of meerdere volwassenen begeleiders bouw je naar eigen inzicht een kei gave hut uit de beschikbare losse onderdelen. En als het gelukt is hebben alle kinderen een lekker ijs verdiend!

€ 14,00 p.p.