fbpx

Buitenactiviteiten Roermond Midden-Limburg

Een groepsuitje of buitenactiviteit in Limburg organiseren

Ben jij op zoek naar een leuk teamuitje of buitenactiviteit in de buurt van Roermond, Venlo of Weert, stop dan met zoeken. Bij Home of Heroes vind je alles wat je nodig hebt voor het perfecte
teamuitje in Midden Limburg.

Groepsuitje op maat

Geen enkel teamuitje, personeelsfeest of bedrijfsuitje is hetzelfde. Daarom willen wij jou uitnodigen om met ons telefonisch of per mail contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. We maken dan een offerte op maat, die qua budget, activiteiten, eten en drinken precies is zoals jullie het willen. Geen enkel bedrijf, team of vriendengroep is hetzelfde. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij kunnen betekenen. We hebben diverse buitenactiviteiten en activiteiten op wielen.

Activiteiten van Home of Heroes

Wat dacht je van?

  • Een leuke e-chopperrit door de regio Leudal of de Maasplassen in Roermond?
  • Een rit met een van onze e-bikes door de prachtige omgeving van de Maasplassen?
  • Een uitgebreid avondvullend of middagvullend programma Wie is de Mol?
  • Spaken en kraken, onze escaperoom op wielen?
  • Expeditie steynfabriek, een expeditietocht voor het hele gezin?
  • Of één van de andere topactiviteiten die je kunt vinden op homeofheroes.nl

Eten bij je teamuitje

Wij werken samen met diverse cateraars waaronder www.cateringpreuf.nl en verzorgen uw personeelsfeest van a tot z. Maak een keuze uit de heerlijke buffetten of vraag ons voor de andere mogelijkheden. Van een uitgebreid buffet tot een frietwagen, alles is mogelijk bij Home of Heroes.

Drinken bij je teamuitje

Bij ons kunt u kiezen uit de lekkerste dranken. Van een heerlijk biertje van Lindeboom tot een speciaal biertje van Gouverneur. Van coca cola tot Lipton ice tea en van heerlijke koffie tot een lekkere cappucino. Kiest u voor een all-in drank arrangement of krijgen alle deelnemers een x aantal muntjes? Samen kijken we wat het beste past bij uw personeelsfeest.

Kortom

Voor een actief uitje met collega’s, een personeelsfeest all-in, een spannend groepsuitje, of een leuk teamfeest ben je bij Home of Heroes in Buggenum, bij Roermond (Midden Limburg) aan het juiste adres.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Bas op 0623028977 of info@homeofheroes.nl