Dorpstraat 60

6082 AR Buggenum

+31 (0)6 230 289 77

24/7 bereikbaar

7 dagen per week geopend

afgestemd op jouw wensen

Vriendengroepen

Bij Home of Heroes heb je keuze uit vele activiteiten voor je vriendenuitje. Een losse activiteit of een combi tussen meerdere activiteiten. Denk hier bij aan E-choppers, bijlwerpen, lasergamen of een pubquiz, maar ook de obstakelbaan, een pokerworkshop en onze Real lifegame “Batlle of the Godfathers zijn geschikt voor groepen. En niet onbelangrijk: vooraf, tussendoor en na afloop zorgen wij voor een drankje en / of uitgebreid eten. 

Een voorbeeld van een uitje zou kunnen zijn: Een uur met een bijlwerpcoach bijlwerpen met als afsluiting een toernooitje. Daarna drie rondes lasergamen. De prijs per persoon voor dit arrangement is 25 euro. 

Voor de dames hebben we ook speciale programma’s. Wat te denken van een cocktailworkshop voor 32,50 euro per persoon. Eventueel aangevuld met één of meerdere rondes lasergamen.

Elk uitje een van een vriendinnengroep of een vriendengroep is maatwerk, dus wij horen graag met welke groep jullie komen en wat jullie wensen zijn. Dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Wil je overleggen of we iets leuks hebben voor jullie uitje? Bel of mail dan gerust vrijblijvend met Bas op 0623028977 en info@homeofheroes.nl