fbpx

De Wie-Wat-Wandel-quiz© is een interactieve pubquiz in de buitenlucht waarbij je binnen 100 minuten 100 punten moet scoren. Je krijgt een app waarin je al wandelend per groepje bij diverse waypoints allerlei leuke en originele pubquizvragen kunt beantwoorden. Hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je kunt verdienen. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende pubquiz-categorieën, bijvoorbeeld sport, muziek, lokaal of films en je kunt zelf je route bepalen. 

 

Je gaat in groepjes van 5 á 6 personen op pad en het doel is om zo snel mogelijk precies op honderd punten uit te komen.Verwacht hier bij leuke vragen, filmpjes en muziekfragmenten. Er zijn ook boobytraps verstopt en bij sommige waypoints scoor je minpunten, dus tactisch vraagt het ook het nodige van de groep. Het leukste is om dit met meerdere groepjes tegen elkaar te spelen en er een echte wedstrijd van te maken. Dit alles vindt plaats in de buitenlucht op de dijk, de uiterwaarden, vluchtpaadjes en mooi weilanden. Trek schoenen aan die vies mogen worden en je zult zo’n drie á vier kilometer lopen tijdens het spel.

 

Te spelen met 4 tot 200 mensen gelijktijdig. De kosten bedragen € 18,50 p.p.

Jonger dan 16 jaar? Neem dan een begeleider mee.

Het spel is tevens via ons te boeken in Thorn en Roermond. Voor nog meer speelplekken kijk eens op www.wandelquiz.nl

Wist je dat je je uitje aan kunt vullen met een heerlijke lunch of een super lekker buffet? Klik hier voor de mogelijkheden. en je kunt zelf je route bepalen.

4 tot 200 spelers
18,50 euro p.p.
100 minuten
De dijk
Telefoon game
De Wie-Wat-Wandel-Quiz in Thorn