fbpx

Familiedag Roermond Midden-Limburg

Familiefeest in Limburg organiseren

Ben jij op zoek naar een leuke familieactiviteit in de buurt van Roermond, Venlo of Weert, stop dan met zoeken. Bij Home of Heroes vind je alles wat je nodig hebt voor het perfecte
familiefeest in Midden Limburg.

Familiedag op maat

Geen enkel familieuitje, gezinsuitje of familiedag is hetzelfde. Daarom willen wij jou uitnodigen om met ons telefonisch of per mail contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. We maken dan een offerte op maat, die qua budget, activiteiten, eten en drinken precies is zoals jullie het willen. Geen enkele familie, gezin of vriendengroep is hetzelfde. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij kunnen betekenen.

Activiteiten van Home of Heroes

Wat dacht je van?

  • Een leuke e-chopperrit door de regio Leudal of de Maasplassen in Roermond?
  • Een potje bijlgooien (ook wel axethrowing of bijlwerpen genoemd) met een coach?
  • Lasergamen voor jong en oud in ons unieke droogovens-doolhof?
  • Battle of the Godfathers, een combi tussen escaperoom, goud zoeken en lasergamen?
  • Een uitgebreid avondvullend of middagvullend programma Wie is de Mol?
  • Voor de echte sportievelingen: klimmen op de grootste indoor obstakelbaan van de Benelux?
  • Of één van de andere topactiviteiten die je kunt vinden op homeofheroes.nl


Eten bij je familiedag of familieuitje

Wij werken samen met diverse cateraars waaronder www.cateringpreuf.nl en verzorgen uw vrienden of familieuitje van a tot z. Maak een keuze uit de heerlijke buffetten of vraag ons voor de andere mogelijkheden. Van een uitgebreid buffet tot een frietwagen, alles is mogelijk bij Home of Heroes.

Drinken bij je familiedag

Bij ons kunt u kiezen uit de lekkerste dranken. Van een heerlijk biertje van Lindeboom tot een speciaal biertje van Gouverneur. Van coca cola tot Lipton ice tea en van heerlijke koffie tot een lekkere cappucino. Kiest u voor een all-in drank arrangement of krijgen alle deelnemers een x aantal muntjes? Samen kijken we wat het beste past bij uw familiefeest.

Kortom

Voor een actief uitje met je familie, een familidag all-in, een spannend vriendenuitje, of een leuk feest ben je bij Home of Heroes in Buggenum, bij Roermond (Midden Limburg) aan het juiste adres.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Bas op 0623028977 of info@homeofheroes.nl