fbpx
home of heroes binnen2

Ontdek de Grootste Indoor Obstakelbaan in de Benelux bij Home of Heroes!

Bij Home of Heroes wacht een avontuur op je dat je hart sneller doet kloppen en je grenzen verlegt: onze Fantastic 40, de grootste indoor obstakelbaan in de Benelux! Met meer dan veertig uitdagende obstakels is deze baan niet alleen een trainingslocatie voor ervaren obstaclerunners, maar ook perfect voor beginners vanwege de variatie in moeilijkheidsgraden.

Een Unieke Ervaring voor Iedereen
Of je nu een doorgewinterde obstakelrunner bent of voor het eerst de uitdaging aangaat, onze professionele trainers staan klaar om je te begeleiden. Ze leiden je door de baan, leggen alles uit en inspireren je om je grenzen te verleggen. Zelfs als je nog nooit zoiets hebt geprobeerd, garanderen onze trainers dat je de obstakelbaan zult ervaren en overwinnen.

Perfect voor Groepen en Feestjes
Op zoek naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje of jeugdsportteam? De Fantastic 40 is de ideale keuze! Boek deze activiteit vanaf 8 personen voor slechts €14,50 per persoon. Wil je met een kleine groep zonder trainer de baan verkennen? Voor volwassenen bedragen de kosten €14,50 en voor kinderen €12,50.

Flexibele Openingstijden
De Fantastic 40 is elke zaterdag geopend. Voor groepen en reserveringen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk. Of we nu open zijn of aan het werk, je bent welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de opwinding van de grootste indoor obstakelbaan in de Benelux, alleen bij Home of Heroes!

Andere activiteiten bij Home of Heroes

Battle of the Godfathers

Los samen uitdagende puzzels op en verzamel zoveel mogelijk goudstaven.

One Hundred

Werk samen om opdrachten te voltooien en verzamel precies 100 punten.

Workshops

Leer samen met je team pokeren, cocktails maken of misschien wel goochelen.