fbpx

Ontdek Roermond met een interactief groepsspel

De Wie-wat-Wandel-quiz© is een interactieve pubquiz in de buitenlucht waarbij je binnen 100 minuten 100 punten moet scoren. Je krijgt een app waarin je al wandelend per groepje bij diverse waypoints allerlei leuke en originele pubquizvragen kunt beantwoorden. Hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je kunt verdienen. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende pubquiz-categorieën, bijvoorbeeld sport, muziek, lokaal of films en je kunt zelf je route bepalen.

 

Je gaat in groepjes van 5 á 6 personen op pad in het centrum van Roermond en het doel is om zo snel mogelijk precies op honderd punten uit te komen. Verwacht hier bij leuke vragen, filmpjes en muziekfragmenten. Er zijn ook boobytraps verstopt en bij sommige waypoints scoor je minpunten, dus tactisch vraagt het ook het nodige van de groep. Het leukste is om dit met meerdere groepjes tegen elkaar te spelen en er een echte wedstrijd van te maken. Dit alles vindt plaats in de buitenlucht in de mooie straatjes en plein in de binnenstad van Roermond. Trek goeie schoenen aan, want je zult zo’n drie á vier kilometer lopen tijdens het spel.

 

Ontdek de prachtige binnenstad van Roermond

Tijdens het groepsspel ontdek je de historische en sfeervolle binnenstad van Roermond. Verken het Munsterplein, de Munsterkerk, de oude markt en voorstad Sint Jacob. Trek stevige schoenen aan, want je zult ongeveer drie á vier kilometer lopen terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en de omgeving.

Meerdere Locaties – Het spel is ook te boeken in Thorn en Buggenum. Voor meer locaties van dit interactieve spel kijk eens op www.wandelquiz.nl4 tot 200 spelers
100 minuten
De dijk
Telefoon game
De Wie-Wat-Wandel-Quiz in Thorn