fbpx

DE LEUKSTE KERST- OF NIEUWJAARSBORREL VAN LIMBURG!

Kom helemaal in de kerstsfeer met de allerleukste kerstborrel bij Home of Heroes. Jullie worden bij onze kachel ontvangen met een lekkere verse oliebol (uiteraard met poedersuiker) en een lekkere warme chocomel met slagroom. Een gezellig kerstmuziekje op de achtergrond en het knisperend haardvuur maken dat je meteen dat warme gevoel van kerstmis krijgt.

Zijn jullie klaar voor de activiteit? Dan gaat onze spelleider jullie meenemen in de onderwereld van Battle of the Godfathers. In deze criminele ondergrondse wereld speel je in teams tegen elkaar een spel dat escaperooms, lasergamen en goud zoeken combineert in een extreem spannende teambattle. Je speelt het spel met twee of drie teams van vier tot zeven personen tegen elkaar. Ieder team zit in een escaperoom vol met goudstaven. Als het team uit de escaperoom is gebroken gaat de ene helft de goudstaven “los puzzelen” en de andere helft gaat al lasergamend proberen de goudstaven in de bank in het midden van het speelveld te krijgen. Maar let op: de andere teams liggen met hun laserguns op de loer om jouw goudstaven te veroveren. Het team dat na 60 minuten de meeste goudstaven in de bank heeft wint.

Na afloop komen we weer allemaal samen bij de kachel en hebben we nog soep met brood en heerlijke glühwein voor jullie. Uiteraard is er daarna nog gelegenheid om nog lekker te blijven borrelen.

We zien er naar uit om jullie te mogen ontvangen en maken er een magische middag van!

Oliebollen, gezellig
Kachel, Binnen
Kerstboom, horeca, Home of Heroes