fbpx

Kinderfeestjes

Home of Heroes is dé ideale plaats voor het houden van een kinderfeestje, Samen zorgen we voor een super leuke invulling van de middag. Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een ranjatap te kopen voor 5 euro. Meestal is dit genoeg voor de hele groep. Uiteraard is er voor de ouders / verzorgers ook een kopje koffie of een ander drankje te krijgen. Willen jullie blijven eten, dan hebben we overheerlijk steenovenpizza’s. Ze kosten € 8,50 per stuk, maar door dat we ze in stukken snijden is het niet nodig om voor ieder kind een hele pizza te bestellen. We merken dat de kinderfeestjes goed te doen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hieronder de meest geboekte kinderfeestjes:

1. Obstakelbaankinderfeestje. Een professionele trainer neemt de kinderen anderhalf uur mee op avontuur. Hij of zij legt alle obstakels uit, doet ze voor en zorgt ervoor dat alle kinderen op hun eigen niveau een super leuke middag beleven. De kosten bedragen € 14,50 per kind en er geldt voor dit feestje een minimum van acht kinderen.

2. Lasergamefeestje. De kinderen kunnen een gewenst aantal heats lasergamen en mogen zelf de spelvorm uitkiezen. De prijzen verschillen door het aantal te spelen heats. Meest geboekte vorm is het lasergamefeestje met drie heats lasergamen (duur ongeveer 60 minuten incl. uitleg, uitslag etc.) voor 15 euro per persoon.

3. Combinatiefeestje. 90 minuten op de obstakelbaan met een trainer en 1 heat lasergamen voor 19,00 euro per persoon. 

4. Wie is de mol JUNIOR. Dit super gave spel is afgeleid van het populaire tv programma. In een groep van minimaal tien personen ga je in een drie uur durend programma op zoek naar de mol. De minimumleeftijd is 10 jaar, maar als er een fanatiekeling bij zit die negen is, dan is dat ook prima. En het leuke is: pap en mam mogen ook meedoen als ze willen. 

Duur: 3 uur
Kosten: € 22,50 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 10 personen

5. Lasergame-combi met VR-bril. Eerst gaan jullie drie heats lasergamen, daarna gaan we het spel “The Plank” spelen met een VR-bril. Om beurten stappen jullie in de lift van een wolkenkrabber. Eenmaal boven loop je over een plank die over de rand van de wolkenkrabber uitsteekt. Erg leuk om te doen én om te kijken. Het totale feestje duurt 90 minuten en kost 17 euro per persoon.

6. Expeditie Steynfabriek. Voor de jarige job die iets minder van de actie, maar meer het puzzelen is hebben we Expeditie Steynfabriek. Een opdrachtentocht in groepsvorm. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost deze speurtocht 8,50 euro en voor personen boven de 12 jaar kost het 13,50 per persoon. Wel is het raadzaam om per groepje minimaal één volwassene mee te sturen. De activiteit zal ongeveer 2 uur duren.

Na afloop iets eten? We hebben steenovenpizza’s voor € 8,50 per stuk. Deze serveren we ook in pizzapunten zodat u niet voor iedereen een hele pizza hoeft te bestellen.

Een hele boel informatie en wellicht roept het nog enkele vragen op of wil je nog variaties op de bovenstaande arrangementen. Bel of mail dan gerust vrijblijvend met Bas op 0475 – 781 006 en info@homeofheroes.nl

OBSTAKEL FEESTJE

“Het uitdagendste kinderfeestje van de regio”

90 minuten op de obstakelbaan met een professionele trainer

Een unieke ervaring:

€ 14,50 p.p.

COMBIFEESTJE

“ Het meest geboekte kinderfeestje bij Home of Heroes”

90 minuten obstakelbaan met trainer
1 heat lasergamen

Een unieke ervaring:

€ 19,00 p.p.

LASER & VR PARTY

“Waan je voor even in een andere wereld”

3 heats lasergamen
VR-bril game “The Plank”

Een unieke ervaring:

€ 18,00 p.p.