fbpx

Samenwerkingen | Specials

Wandeltocht i.sm. ’t Raodhoes in Neer. 

Samen met ’t Raodhoes hebben we een leuk wandelarrangement samengesteld. U krijgt van ons een route langs de mooiste natuurplekjes van Buggenum en Neer. De tocht duurt ongeveer twee uur en drie kwartier en u krijgt bij ’t Raodhoes een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai. Bij Home of Heroes krijgt u twee grote pizzapunten. De tocht kan op beide locaties gestart worden en kost 13 euro per persoon. Reserveren kan via info@homeofheroes.nl of 0475 – 781 006.

Combinatie met Sloepvaren Kessel

Ontspanning én actie. Dat is het beste van twee werelden in één groepsuitje

  • Jullie starten je dag met een toffe activiteit bij Home of Heroes. Hierbij heb je de keuze uit lasergamen en e-chopperen. 
  • Mogelijkheid voor een lekkere lunch bij bijvoorbeeld Oppe Berg, ’t Roadhoes of Baron Frits
  • Om 14.00 uur vertrekken jullie op eigen gelegenheid van Buggenum naar Kessel
  • Vanaf 14.30 uur genieten jullie van twee of drie uur sloepvaren. Een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond.

Het is ook mogelijk om de dag om te draaien en te beginnen met sloepvaren

Groepsaccomodaties

Bent u in de regio Midden-Limburg op zoek naar een groepsaccommodatie om te verblijven met uw bedrijf, familie of vriendengroep? Denk dan eens aan één van onze partners.

Lemmenhof:

Ons prachtige Landgoed in Ell, in Limburg, ligt midden in de natuur en is een heerlijk plekje van rust en ruimte in combinatie met Limburgse gezelligheid en gastvrijheid. Uniek aan ons landgoed is de veelzijdigheid! Zo kunt u komen kamperen op onze camping in Limburg, hebben we knusse hotelkamers, leuke studio’s, maar ook luxe safaritenten en een mooie groepsaccommodatie. Kijk eens op www.lemmenhof.nl.

Landgoed de Weerdbeemde:

U vindt ons bijzondere landhuis in het Limburgse dorpje Kessel-Eik, tussen Venlo en Roermond. Onze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor groepen t/m 30 personen. Een ideale uitvalsbasis voor een gezellig familieweekend, vriendenweekend, uitstapje met het sportteam/club/vereniging of voor bijvoorbeeld een sfeervolle bruiloft met overnachting. Kijk eens op www.deweerdbeemden.nl.

De Braampeel:

De Braampeel is gelegen op het Limburgse platteland in Neer. 24 slaapkamers en 18 badkamers inclusief een groepsruimte bieden voldoende ruimte voor grote groepen in deze groepsaccommodatie. De ruime, unieke groepsaccommodatie biedt echter ook voldoende privacy en comfort door de zelfstandige slaapkamers met eigen badkamer. Kijk eens op www.braampeel.nl.

Buitenhuis Albanera:

Buitenhuis AlbaNera in Ospel is gebouwd met de gedachte om een ideaal verblijf te creëren. Een woning op maat door de mogelijkheid om het huis gedeeltelijk of volledig te huren voor 18 of 36 personen. Ruime, sfeervolle tweepersoons slaapkamers met eigen douche, wc en wastafel. Een gezellige woonkamer en een ruim opgezette keuken die in alle gemakken voorziet. Omgeven door allerhande mogelijkheden om je te vermaken. Kijk eens op www.buitenhuis-albanera.nl.

AandeHammermolen:

Binnen in de groepsaccommodatie ervaart de gast een sublieme combinatie van hedendaags comfort en elegantie uit het verleden. De kenmerkende elementen van de ooit zo trotse pastoriewoning bepalen sfeer en uitstraling. AandeHammermolen, de groepsaccommodatie in Maasdorp Neer in Limburg, is uitstekend geschikt voor groepen zakelijke en particuliere gasten die hoge eisen stellen aan hun verblijf. Kijk eens op www.hammermolen.nl.

Landgoed Leudal:

Gelegen nabij het schitterende natuurgebied Leudal in Midden Limburg vind je deze nieuwe bijzondere locatie. Een unieke ligging én de voordelen van een groepsvakantie kenmerken een verblijf op dit vakantieadres. Landgoed Leudal biedt plaats aan groepen tot 75 personen. Zéér geschikt voor een bedrijfsuitje, familieweekend of een uitgebreide reünie! Kijk eens op www.landgoedleudal.nl.

Taerkes Hoes:

Taerkes Hoes bevindt zich in het hart van Leudal. Het centrum van Roggel en natuurgebied Leudal liggen op steenworp afstand. Het huis biedt ruimte aan 30 personen. Het vakantiehuis is in 2018-2019 helemaal gerenoveerd en met veel aandacht ingericht! Kijk eens op www.vakantiehuistaerkeshoes.nl.

Gastenverblijf Bie Zus:

Op enkele honderden meters van ons activiteitencentrum, aan de rand van Buggenum, ligt gastenverblijf Bie Zus. Twee prachtige studio’s van alle gemakken voorzien. Kijk ook eens op www.biezus.nl.

Buggenum Palace:

Buggenum Palace is een kleine, charmante B&B in Engelse stijl met slechts 1 gastenkamer voor 2 personen, met eigen ingang en een privé badkamer en toilet. Gasten waarderen de accommodatie met een 9.5. Bezoek de website op www.buggenumpalace.nl.