fbpx

X-Viking | Bijlwerpen

Waan je in de wereld van vikingen met lange baarden, gespierde armen en stoere mannen en vrouwen; boek een echte viking-beleving met X-Viking!  Werp met volle vaart de hakbijl naar de target en voel de adrenaline als je raakt gooit. Zeker weten dat er oergevoelens zullen loskomen waarvan je niet wist dat je ze in je had. 

Als een echte viking gooi jij bijlen. In een onvergetelijk toernooi ga je de strijd aan met je vrienden of familie en probeer je die felbegeerde eerste plek te bemachtigen. Techniek, kracht en snelheid zorgen ervoor dat jij bullseye raakt! 

X-Viking bijlwerpen is een nieuw concept in Nederland en garandeert een unieke beleving. Je krijgt een eigen baan waar wij zorgen, met de juiste instructies van onze werpcoaches, voor een enerverende ervaring gevuld met sport, uitdaging en strijd!

Deze activiteit is perfect voor vriendengroepen, familie-activiteiten of vrijgezellenfeesten. Gezelligheid, uitdaging en competitie komen samen in deze activiteit. 

De kosten bedragen €14,50 per persoon met een minimum van acht personen.

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en / of combi’s te bespreken. We zien uw mailtje of telefoontje graag komen.

Let op: momenteel is het erg druk waardoor er nog maar weinig gaatjes vrij zijn. Het beste kunt u even bellen of mail en samen zoeken naar een tijdstip in plaats van online reserveren.

Groepsuitje Mr. Sammi Bijlwerpen Home of Heroes
Groepsuitje Mr. Sammi Bijlwerpen Home of Heroes