Dorpstraat 60

6082 AR Buggenum

+31 (0)6 230 289 77

24/7 bereikbaar

7 dagen per week geopend

afgestemd op jouw wensen

The Fantastic 40 | Obstakelbaan

Onze eyechatcher is toch wel de obstakelbaan. Het is de grootste indoor obstakelbaan van de Benelux en herbergt meer dan veertig obstakels. Te gebruiken als trainingslocatie voor de getrainde obstaclerunners, maar ook erg geschikt voor beginners doordat de obstakels meerdere moeilijkheidsgraden hebben. Samen met een professionele trainer verken je de baan, wordt je alles uitgelegd en ga je de uitdaging aan. Ook al heb je het nog nooit gedaan, onze trainers helpen je deze unieke baan te ervaren en te overwinnen.

Tip: ideaal voor een kinderfeestje of jeudsportteam.

Openingsuren ‘Fantastic 40’

De ‘Fantastic 40’, de OCR baan van Home of Heroes is altijd geopend op zaterdag. De overige dagen en tijdstippen zijn op basis van reservering ook mogelijk. Als we open zijn of als we aan het werk zijn ben je welkom. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

Tarieven:De baan is uitermate geschikt voor scholen, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en / of combi’s te bespreken. We zien uw mailtje of telefoontje graag komen.