fbpx

Workshops | Voor elk wat wils

Home of Heroes biedt diverse workshops voor groepen aan. Hieronder staan de diverse mogelijkheden beschreven. Heb je vragen of wil graag combinaties met andere activiteiten, eten of drinken maken? Neem dan gerust contact op. Wij denken graag met je mee.

Goochelworkshop

Heb jij ook altijd al willen weten hoe een goochelaar telkens weer iedereen in verbazing brengt? Bij ons krijg je voor 33,50 euro per persoon zelf 1 uur en 30 minuten de kans om de kneepjes van het vak leren van professioneel goochelaar Brandon Smeets. Bij deze workshop zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van Brandon. Wij laten na een boeking zo snel mogelijk weten of we de boeking kunnen bevestigen. Deze workshop is te boeken vanaf 12 personen met een maximum van 30 personen.

Cocktailworkshop

Onder leiding van een professionele cocktailshaker Duane ga je zelf aan de slag als cocktailshaker. Je maakt (en shaket) drie heerlijke cocktails en mag deze uiteraard ook opdrinken. De kosten zijn 32,50 euro per persoon en er geldt een minimum van 8 personen. De activiteit zal ongeveer 2 uur duren.

Pokerworkshop voor beginners

Onder leiding van een zeer ervaren pokerspeler ga jij met je groep aan de slag. Hij leert jullie alle kneepjes van het pokerspel en uiteindelijk gaan jullie uiteraard zelf ook spelen. Het duurt 2 uur en 30 minuten en kost 19,50 euro per persoon. Er geldt een minimum van 8 deelnemers. Uiteraard is er ondertussen de mogelijkheid om een drankje te nuttigen.

BBQ-workshop / Outdoorcooking

Home of Heroes biedt i.s.m. Smoked diverse BBQ- en outdoorcooking- workshops aan. Voor meer informatie klik hier.

Winterstop van 1 oktober tot 1 maart*