Dorpstraat 60

6082 AR Buggenum

7 dagen per week geopend

afgestemd op jouw wensen

Workshops | Voor elk wat wils

Home of Heroes biedt diverse workshops voor groepen aan. Hieronder staan de diverse mogelijkheden beschreven. Heb je vragen of wil graag combinaties met andere activiteiten, eten of drinken maken, neem dan gerust contact op. Wij denken graag mee.

BBQ-workshop / Outdoorcooking

Home of Heroes biedt i.s.m. Smoked diverse BBQ- en outdoorcooking- workshops aan. Voor meer informatie klik hier.

Cocktail-workshop

Onder leiding van een professionele coocktailshaker Duane ga je zelf aan de slag als cocktailshaker. Je maakt (en shaked) drie heerlijke cocktails en mag deze uiteraard ook opdrinken. De kosten zijn 32,50 euro p.p. en er geldt een minimum van acht personen.

Pokerworkshop voor beginners

Onder leiding van een zeer ervaren pokeraar ga jij met je groep aan de slag. Hij leert jullie alle kneepjes van het pokerspel en uiteindelijk gaan jullie uiteraard zelf ook spelen. Het duurt 2 uur en kost € 17,50 p.p. Er geldt een minimum van acht deelnemers. Uiteraard is er ondertussen de mogelijkheid om een drankje te drinken.

Bierproeverij / bierquiz o.l.v. een biersomellier

Onze gediplomeerde biersomellier Ron neemt jullie aan de hand van een quiz mee langs vijf speciale bieren. Je proeft ieder bier (let op geen hele fles) en bent in totaal anderhalf uur bezig. De kosten zijn € 29,50 p.p. en er geldt een minimum van twaalf deelnemers. Erg leuk om te doen na afloop van één van onze andere activiteiten